NEDELJKOVIĆ OD PRVOG MINUTA? Srpski reprezentativac bi mogao dobiti priliku od samog starta ukoliko se Emeri odluči da rotira tim

V.M.

21. 09. 2024. u 09:40

FUDBALERI Aston vile će od 16 časova ugostiti ekipu Vulverhemptona na "Vila parku".

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini su odlično započeli sezonu, upisali su tri ligaške pobede uz poraz od Arsenala, a sredinom nedelje su sa 3:0 savladali Jang bojs na svom povratku u Ligu šampiona u kojoj nastupaju po prvi put od 1983. godine.

Birmingemski "lavovi" su u prošloj sezoni bili najveći hit Premijer lige kada su zauzeli četvrto mesto na tabeli, a da to nije bila slučajnost da se videti po pomenutim rezultatima.

Velike zasluge za to idu treneru Unaju Emeriju koji je pronašao dom u Aston vili i konačno na Ostrvu pokazuje ono što čitava Evropa već dugo zna, a to je da se radi o izuzetno kvalitetnom treneru.

Ono što mnogi misle da će biti problem za domaćina je rotacija zbog obaveza u prvenstvu, kupovima i Ligi šampiona i biće zanimljivo videti kako i koliko će Emeri menjati ekipu na današnjem duelu.

Protivnik će im biti tim koji se baš muči, ekipa Vulverhemptona koja je osvojila samo jedan bod do sada i nalazi se u zoni ispadanja zajedno sa Evertonom i Sautemptonom.

"Vukovi" su proteklog vikenda odigrali veoma solidno protiv Njukasla, vodili su sa 1:0 većim delom meča i stvarali šanse, međutim dva maestralna udarca sa preko 20 metara udaljenosti Šera i Barnsa preokrenuli su susret u korist "svraka" koje su može se reći nezasluženo odnele tri boda sa "Molinjua".

Gosti se evidentno nalaze u krizi, a ukoliko računamo i prošlu sezonu nalaze se u katastrofalnoj seriji rezultata jer su samo jedanput slavili na poslednjih 14 premijerligaških duela.

Menadžer Gari O'Nil je pod velikim pritiskom i ukoliko ubrzo ne pronađe način da prodrma ekipu, uskoro bi mogao postati bivši.

Prošle sezone na "Vila parku" bilo je 2:0 za domaćine, dok je na "Molinjuu" podeljen plen u utakmici bez golova.

NAŠ TIP: 1X&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više