TEŠKI DANI ZA SENT ETJEN: Pobeda protiv Lila svetlo na kraju tunela, ali Nica je favorit

O. M. 20. 09. 2024. u 09:34

NICA dočekuje ekipu Sent Etjena na svojoj "Alijanc areni" ovog petka od 20.45 u utakmici koja će otvoriti peto kolo francuske Lige 1.

Foto: Profimedia

Domaćini su trenutno 12. na tabeli sa četiri boda, dok su gosti osvojili prve bodove u sezoni pobedom od 1:0 protiv Lila u prethodnom kolu, čime su se popeli na 16. mesto.

Nica je prošle sezone nakon starta iz snova sezonu završila na najgorem mogućem, petom mestu, čime je ostala bez već viđenog plasmana u Ligu šampiona, iako je tu sezonu klub sa Azurne obale počeo sa sjajnim nizom od 13 utakmica bez poraza.

Nica će večeras nastupiti bez Gaetana Labordea zbog povrede stopala koja će ga do novembra držati van terena, dok će Terem Mofi ostati van terena najmanje do aprila 2025. zbog povrede ukrštenih ligamenata. 

Sent Etjen se suočio sa teškim povratkom u Ligu 1, pretrpevši poraze u prve tri utakmice od Monaka, Avra i Bresta i to bez postignutog gola. Konačno su u prošlm kolu pobedili Lil sa 1:0 i tako malo podigli samopouzdanje pred ovo teško gostovanje.

Sent Etjen ulazi u meč sa brojnim povredama, čak sedam igrača biće nedostupno, Tomas Monkonduit i Ivan Mejkon na duže periode, a ostala petorica bi trebalo da se vrate do kraja ovog meseca.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,61)

Pogledajte više