FIKS DANA IZ NEMAČKE - SIGURICA ZA GOLOVE: Četiri od poslednjih pet susreta na ovom stadionu završeno istim rezultatom - 2:1

O. M. 20. 09. 2024. u 08:00

UTAKMICOM između Augzburga i Majnca otvara se četvrto kolo Bundeslige. Ovaj meč igra se u petak od 20.30 časova.

FOTO: Tanjug

Fudbaleri Augzburga na početku nove sezone igraju prilično promenljivo. Osvojili su četiri boda u prve tri utakmice, a trenutno su na 11. mestu Bundeslige.

Sezonu su otvorili remijem sa Verderom na svom terenu, rezultatom 2:2. Nakon toga su pretrpeli težak poraz od Hajdenhajma u gostima od 4:0, ali su u prethodnom kolu upisali prvu pobedu. Tukli su Sankt Pauli kod kuće sa 3:1, i time nagovestili neke bolje dane.

Do sada su postigli pet golova, a zanimljivo je da je svaki gol postigao drugi igrač. Njihovi najbolji igrači u prva tri kola bili su vezista Frank Onjeka i napadač Jusuf Kabadaji. Onjeka donosi stabilnost i čvrstinu veznom redu, dok je Kabadaji stalna pretnja golu protivnika.

S druge strane, fudbaleri Majnca još uvek nisu zabeležili pobedu u novoj sezoni. Dva puta su remizirali a jednom su poraženi. Osvojili su bodove protiv Union Berlina (1:1) i Štutgarta (3:3), dok su u prošlom kolu izgubili od Verdera iz Bremena sa 2:1 na svom terenu.

Njihov glavni problem je poroznost odbrane. Nisu dovoljno čvrsti u defanzivi, dozvoljavaju protivnicima previše prilika za gol i taj segment igre će morati da se popravlja ako žele da zadrže status prvoligaša.

S druge strane, veoma su opasni u napadu, što potvrđuje i broj postignutih golova u prve tri utakmice. Nadijem Amiri je najbolji strelac tima sa dva gola. Ovaj vezista je ključni igrač u igri Majnca i učestvuje u organizaciji svih napadačkih akcija.

Ove dve ekipe su se prošle sezone sastale dva puta. Augsburg je pobedio kod kuće sa 2:1, dok je Majnc pobedio na svom terenu rezultatom 1:0.

Poslednje utakmice ovih ekipa bile su prilično efikasne, pa verujemo da će se taj trend nastaviti i u petak. Prosečan broj postignutih golova na utakmicama Augzburga je četiri, dok Majnc ima očigledne probleme u odbrani. Takođe, samo tri od njihovih 13 poslednjih međusobnih susreta završeno je sa manje od tri gola, četiri od poslednjih pet na ovom terenu odlučeno je rezultatom 2:1, dok je samo jedan od 36 susreta između ovih ekipa završen bez golova, pa očekujemo još jednu goleadu večeras.

Kliknite na link za NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više