VELŠANI JOŠ NISU PRIMILI GOL NA STRANI ali Birmingem ima prvog strelca lige

O. M. 16. 09. 2024. u 11:22

U predstojećem meču šestog kola engleske Lige jedan Birmingem će se suočiti sa Reksamom. Utakmica će se odigrati na stadionu "Sent Endrus u Birmingemu.

Foto Profimedia

Birmingem trenutno drži šestu poziciju na tabeli sa tri pobede i jednim remijem iz četiri meča. Postigli su ukupno osam golova i primili pet.

Na svom terenu, Birmingem je deseti sa jednom pobedom i jednim remijem u dva meča, a postigao je tri gola i primio dva. U njihovom poslednjem takmičarskom meču, Birmingem je pobedio Ekseter.

Alfi Mej je najefikasniji igrač "plavih" ove sezone i sa četiri postignuta pogotka deli prvo mesto na listi strelaca u trećem razredu engleskog fudbala.

Reksam je trenutno na vrhu tabele sa četiri pobede i jednim remijem iz pet mečeva. Postigli su ukupno jedanaest golova i primili dva. U gostujućim mečevima, Reksam je osmi sa jednom pobedom i jednim remijem u dva meča, postigao je dva gola i nije primio nijedan.

U svom poslednjem takmičarskom meču, Reksam je pobedio sa 3:0 protiv Šruzberija. Ključni igrači Reksama su Eliot Li, Oli Palmer i Džek Meriot. Njih trojica su preskočili nedavniu utakmicu u Liga trofeju u kojoj je Reksam savladao Salford sa 2:1 pa će biti odmorni protiv Birmingema.

U poslednjem meču između Birmingema i ReksamaBirmingem je pobedio sa 4:1 posle produžetaka. Ovaj meč se odigrao u septembru 2006. godine u okviru šesnaestine finala Liga kupa.

NAŠ PREDLOG: ✗ (kvota 3,70)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više