ROVERSI ZA ČETVRTU POBEDU U NIZU: Traže je protiv ne baš gostoljubivog domaćina

O. M. 12. 09. 2024. u 09:51

LIDER engleske lige dva Donkaster gostuje Harogejtu u šestom kolu. Utakmica se igra od 21.00 na stadionu "Eksesajz".

Profimedia

Donkaster traži svoju četvrtu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima. Oni su poraženi samo jednom ove sezone u Ligi dva i to u drugom kolu na gostovanju Njuportu kada je domaćin preokrenuo sa 0:1 na 3:1.

Roversi su se u poslednje vreme mučili sa Harogejtom, ne uspevši da pobede u poslednje četiri utakmice. Tokom te serije Donkaster je izgubio tri puta uz gol-razliku 3:8. Međutim, trenutna forma sugeriše da bi mogli da prekinu taj trend u četvrtak.

Menadžer Grant Makan vodi Donkaster na čelo tabele sa 12 bodova, bod ispred Nots kauntija posle pet utakmica, zahvaljujući pobedi od 1:0 nad Džilingamom u subotu, kada je Bili Šarp postigao odlučujući gol u 30. minutu. Roversi nisu samo na vrhu tabele Lige dva, već su pobedili Hadersfild u prvom kolu Liga trofeja prošle nedelje, kada je Džo Ajronsajd postigao pobednički gol za 2:1.

Nakon trećeg poraza u svom petom ligaškom nastupu, Harogejt trenutno zauzima 20. mesto u Ligi dva sa samo četiri boda. U subotu su izgubili od Čeltenama sa 1:0, kasnim golom Toma Bredberija.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 2,04)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više