TREBALO BI DA BUDE GOLOVA: Današnji rivali su prošle sezone igrali izuzetno zanimljive mečeve

V.M.

02. 09. 2024. u 09:10

U okviru trećeg kola Segunde gledaćemo obračun nekadašnjih prvoligaša kada Eibar na "Ipurui" bude dočekao Levante (19.00).

Foto Profimedia

Eibar ponovo u sezonu ulazi sa najvišim mogućim ciljem, a to je povratak u elitu. Prošle mu je izmakao jer ga je u polufinalu plej-ofa iznenadio Real Ovijedo, a ove godine će domaćini pokušati automatski da se plasiraju u viši rang i može se reći da imaju tim sposoban za to.

Kampanju su otvorili na pravi način, trijumfom nad Kastolonom pred svojim navijačima (1:0), dok su u drugom kolu takođe igrali odlično i vodili sa 2:0 protiv Rasing Santandera, međutim, pri kraju meča im je pala koncentracija i primili su dva brza gola, pa su ostali bez čitavog plena.

Ono što je zanimljivo u Segundi je to da je samo Ueska upisala tri pobede u uvodna tri kola, tako da ukoliko Eibar slavi na večerašnjm susretu, može da se popne čak na drugo mesto na tabeli.

Sa druge strane, Levante takođe ne zna za poraz u uvodna dva kola. Prvo je savladao Hihon sa 2:1 na strani, da bi nakon toga remizirao sa Kadizom pred svojim navijačima (1:1).

Popularne "žabe" takođe planiraju da se bore za mesta koja vode u La ligu i sigurno je da imaju kvalitet da zauzmu bar neko od mesta koja vode u plej-of za elitu.

Prošle sezone ovi bivši prvoligaši su odigrali dva zanimljiva duela, u Valensiji je bilo 2:2, dok je na "Ipurui" bilo 3:1 za Eibar.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više