ŠAMPION KREĆE ŠAMPIONSKI: Inter je veliki favorit na "Marasiju"

V.M.

17. 08. 2024. u 11:35

ODBRANU titule "azuri" će započeti na "Marasiju" gde će ih ugostiti Đenova (18.30).

FOTO: Tanjug/AP

Inter je prošle godine dominirao Serijom A, pokazao je da je ubedljivo najbolji tim i već početkom drugog dela sezone bilo je jasno da će osvojititi titulu što je na kraju i učinio sa impreisvnih 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan.

Ambicije su ostale iste, "neroazuri" pucaju na vrh tabele i po bukmejkerima su ubedljivi favoriti za osvajanje 21. prve titule u bogatoj istoriji kluba.

Kvalitet ekipe je povećan preko leta, dovedeni su Taremi i Zjelinski (obojica bez obeštećenja), dok bitnijih odlazaka nije bilo, tako da će Simone Inzagi na raspolaganju imati roster sličan onom iz prošle sezone.

Njegovi izabranici će u prvom kolu gostovati na "Marasiju" gde će ih ugostiti Đenova koja je ostala bez nekoliko veoma bitnih igrača za vreme prelaznog roka.

Svakako najveće ime koje je napustilo klub je najbolji strelac i reprezentativac Italije, Mateo Retegi, a vredi istaći i odlaske prvog golmana Martizena koji je pojačao upravo Inter, dok će po pisanjima transfer gurua Fabricija Romana "grifoni" uskoro ostati i bez Gudmundsona koji je nadomak prelaska u Fiorentinu.

Doduše, radilo se i na dolsacima, Đenovu su pojačali Vitinja, Koni de Vinter, Torsbi, Golini i Pinamonti, ali treneru Đilardinu će biti potrebno vremena da sve to uklopi i start sezone može biti težak za ekipu sa "Marasija".

Inter nije slavio na poslednje dve posete "Marasiju", ali mi mislimo da je došlo vreme za kraj tog negativnog niza i tipujemo "dvojku" na "neroazure".

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više