"ZMAJEVI" SANJAJU PROMOCIJU: Domaćin je u seriji dobrih rezultata

O. M. 26. 07. 2024. u 11:34

ALMAGRO i Defensores Belgrano će se u petak suočiti u okviru 25. kola argentinske Primere Nasional, drugog razreda takmičenja u zemlji svetskih prvaka. Utakmica se igra u 15.00.

Foto Profimedia

Domaćin je 15. na tabeli od 19 timova, ali mu ne pretzi direktan opasnost od ispadanja jer ima solidnih 11 bodova više od prvog ispod crte Atletiko Rafaela. S druge strane, gost se bori za plasman u plej-of i nada se povratku u elitu prvi put posle 90 godina.

Almagro je u seriji dobrih rezultata sa četiri utakmice bez poraza, ali su kod kuće nešto lošiji u poslednje vreme. Pre sedam dana su pobedili Estudijantes, što im je bila prva domaća pobeda još od aprila.

Imaju problema sa efikasnošću, samo pet timova u ligi su postigli manje golova od njih. Međutim ni odbrana nije ništa bolja jer su samo tri ekipe primile više golova.

S druge strane, "zmajevi" iz Belgrana su jedna od efikasnijih ekipa u ligi, ali su donedavno bili u krizi na tom polju jer su tek pobedom nad fenjerašem Braunom prekinuli seriju od četiri utakmice bez postignutog gola (tri puta igral isu 0:0 i jednom izgubili sa 1:0).

Poslednji susret ovih ekipa takođe je završen bez golova, dok je poslednji put kada su igrali u almagru bilo 2:1 za domaćina.

NAŠ TIP: 0-1|&0-1|| (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više