JURI SE 15. POBEDA U NIZU! Lider prvenstva je današnjeg rivala savladao sa 5:0 u prvom delu sezone

V.M.

21. 07. 2024. u 09:45

U okviru 24. kola kineske Superlige fudbaleri Šangaj Porta će ugostiti Cindao Hainu. Meč se igra na "Pudong fudbal staidonu" i počeće u 13.35.

Foto: Profimedia

Od samog starta sezone šangajski Port i Šenhua su istakli kandidaturu za titulu. Dominiraju tokom čitavog toka prvenstva, izgledaju nezaustavljivo i dovoljno je reći ni jedni ni drugi ne znaju za poraz nakon 19 odigranih utakmica.

U blagoj prednosti nalazi se Port koji je upisao 16 pobeda napsram Šenhinih 15, tako da su "crveni orlovi" prvi na tabeli sa dva boda prednost u odnosu na gradskog rivala.

Što se tiče same forme ekipe ne treba trošiti previše reči, domaćini ubedljivo pobeđuju svakog ko im stane na put i nanizali su čak 14 uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, a vredi napomenuti i to da imaju ubedljibo najbolji napad lige sa 59 postignutih golova.

Danas će za rivala imati Cindao koji igra promenljivo, osvojio je sedam bodova na poslednjih pet ligaških utakmica i deseti je na tabeli sa tri poena prednosti u odnosu na gradskog rivala, Vest koust koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezone Port je savladao Cindao sa 5:0, a mi verujemo da će i danas biti ubedljiv.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više