MREŽE ĆE MIROVATI: Današnji rivali još nisu namestili "nišanske sprave"

V.M.

16. 07. 2024. u 09:15

FUDBALERI Linkoln red impsa će ugostiti Hamrun u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gibraltarski šampion je slavio sa 1:0 u Malti, tako da će danas pred svojim navijačima braniti vredan gol prednosti.

Foto: Profimedia

Pre sedam dana smo gledali dosta zanimljivu utakmicu, iako je viđen samo jedan gol, stvoren je veliki broj šansi, oba tima su dobila po crveni karton, a pobednički pogodak postigao je Itan Brit u 38. minutu.

Zbog tog gola Linkoln je favorit da prođe dalje i po prvi put nakon tri godine prođe u drugu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U pitanju je ekipa koja redovno igra kvalifikacije za evropska takmičenja, osvojili su gibraltarsko prvenstvo čak 22 puta, tako će i iskustvo večeras biti na strani domaćina.

Sa druge strane, Hamrun nikada do sada u svojoj istoriji nije prošao prvo kolo kvalifikacija za najeltnijije evropsko takmičenje, iako je čak deset puta osvajao malteško prvenstvo.

Nijednom od ovih timova nije počelo domaće prvenstvo, nisu u takmičarskom pogonu, nisu još namestili nišanske sprave, pa i ne čudi što je pao samo jedan gol na prvom susretu, a mi očekujemo da i večeras "mreže miruju" na "Evropa point stadionu".

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više