OBA TIMA SU PODIGLA FORMU: Ko će doći do treće uzastopne ligaške pobede?

V.M.

14. 07. 2024. u 10:25

PRVU utakmicu današnjeg programa Vekauslige odigraće Ekenas i Inter Turku koji se sastaju od 16 časova u Raseborgu.

Foto: Profimedia

Današnji rivali nisu dobro otvorili prvenstvo, baš su se mučili u uvodnom delu što se i donekle očekivalo od Ekenasa koji je novajlija, ali ne i Intera koji je u poslednjih par godina bio redovan član gornjeg doma tabele.

Ipak, digli su formu uoči ovog meča, upisali su po dve ligaške pobede, tako da će danas oba tima imati priliku da ostvare popularni "het-trik".

Tim trijumfima Ekenas se izdigao sa poslednjeg mesta i sve je bliži sredini tabele, dok se Turku vratio u borbu za plej-of, mada i dalje zaostaje šest bodova za šestoplasiranom Hakom od koje je odigrao meč više.

Ako uračunamo i kup, Inter je vezao četiri trijumfa u svim takmičenjima, tako da u dobrom ritmu očekuje ovaj meč, mada vredi napomenuti da je u pitanju jedna od najgorih gostujućih ekipa u ligi sa samo jednom ostvarenom pobedom i pet sakupljenih bodova na sedam utakmica na strani ove sezone.

Doduše, ni Ekenas nije ništa bolji kod kuće, ima jedan trijumf iz šest utakmica i najgori je domaćin Veikauslige.

Fiks je teško gađati na ovom susretu, pa smo se opredelili za golove koji se sami nameću jer je igra GG&3+ bila prolazna na šest od poslednjih sedam mečeva Ekenasa, kao i na minula dva susreta Intera.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više