"TAMNOPLAVI" IGRAJU STRAŠAN FUDBAL: Osvojili su 13 bodova na poslednjih pet utakmica i usput postigli 14 golova!

V.M.

13. 07. 2024. u 12:15

RAZIGRANI Viking će u okviru 14. kola norveškog prvenstva dočekati Kristijansund na "SR bank areni" u Stavangeru (17.00).

Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, fudbaleri Vikinga su uhvatili zalet i igraju veoma dobar fudbal. Na minulih pet ligaških utakmice su ostvarili četiri pobede uz remi i zbog toga su se izdigli na četvrto mesto tabele.

Za vreme pomenute serije rezultata, krasila ih je izuzetno napadačka igra, postigli su čak 14 golova na tih pet mečeva  i jedini koji je mogao da ih "isprati" je Rozeborg sa kojim su odigrali 2:2.

Nalaze se u sjajnom ritmu, a novu potvrdu toga dobili smo proktelog vikenda kada su posle preokreta slavili u Oslu protiv KFUM-a (2:1).

Sa druge strane, Kristijansund je takođe u seriji dobrih rezultata, nakon promljenivih igara krajem maja ponovo je uhvatio zalet i sakupio je sedam bodova na naredne tri utakmcie.

Savladao Sarpsborg i Frederikštad (po 3:1), a između tih susreta remizirao je sa Odom (1:1).

Kao što se da videti, igra GG&3+ je bila prolazna na svakoj od tih utakmica, tako da možemo očekivati novu goleadu s ozbirom na fudbal kakav forsiraju današnji rivali.

Prošle sezone na mečevima ovih timova slavili su domaćini, prvo Viking, a zatim i Kristijansund (po 2:1).

S ozbirom na formu domaćina i fudbalsku filozofofiju koju forsiraju ovi rivali tipujemo duplu šansu na Viking uz golove.

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više