CRNOJ SERIJI NEMA KRAJA: Najbolji tim Južne Amerike "ne može da se sastavi" ove sezone

Novosti online 11. 07. 2024. u 14:40

AKTUELNI osvajač Kopa libertadoresa Fluminense igra veoma loše ove sezone, zacementiran je za dno tabele Serije A, a prekid očajnih rezultata tražiće večeras na gostovanju Krisiumi (1.00).

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je osvojio Kopa libertadores prošle sezone i doveo Tijaga Silvu preko leta u prelaznom roku, očekivalo se da Fluminense samo nastavi sa odličnim igrama, međutim, desila se baš suprotno.

Potpuno se raspao u domaćem prvenstvu, ostvario je samo jednu pobedu na 14 odigranih utakmica, a kaznu za to platio je trener Diniz kojeg su do juče svi dizali u nebesa zbog njegove zanimljive fudbalske filozofije, a sada je na "stubu srama" jer je posle brazilske reprezentacije otkaz dobio i u Fluminenseu.

Brazilski velikan nikako da izađe iz krize, a navijači se nadaju da će dolazak Manua Menezesa pokrenuti ekipu, ali to se za sada ne pokazuje istinitim jer je ekipa pod njegovom trenerskom palicom na dva meča odigrala remi sa Internasionalom uz poraz od Fortaleze.

Danas će za rivala imati ekipu Krisiume koja igra u promenljivoj formi tokom čitave kampanje, a to se najbolje vidi na poslednjih pet mečeva na kojima su upisali po dve pobede i poraza uz remi.

Ono što je bitno za domaćina je to da je van zone ispadanja, trenutno je 14. na tabeli i ima tri boda prednosti u odnosu na Korintijans koji je prvi tim ispod crte, a usput je odigrao tri meča više od Krisijume.

Nebitno sa kim igrao Fluminense, malo golova je redovna pojava i na minulih devet mečeva aktuelnog osvajača Kopa libertadoresa samo je jednom prolazna bila igra 3+.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

https://www.novosti.rs/tip/tip-fudbal/1385809/najnovije-sportske-vesti-fudbal-brazil-serija_a-fluminense-losa-vremena-velikana-fortaleza-kladjenje-tip-dana-kladionica-besplatni-tipovi-1x2#brid_cp_my-player
Pogledajte više