POBEDILI PARTIZAN I "POLETELI": "Žuto-plavi" nakon odlično odrađenih priprema dočekuju svoj debi u evropskim takmičenjima

V.M.

11. 07. 2024. u 09:00

U prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija fudbaleri Brava će ugostiti Konas Kvej nomadse na "Športnom parku Šiška" u Ljubljani.

Profimedia

Zauzevši četvrto mesto na tabeli slovenačkog prvenstva prošle sezone, domaćini su obezbedili prvo igranje u evropskim takmičenjima u istoriji kluba. To je veliki uspeh za Bravo, a kako su odigrali pripreme, sa razlogom su favoriti da prođu u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Na pripremama su odigrali tri utakmice, prvo su savladali Partizan s rezultatom 2:1, a nakon toga su bili bolji od Trnave (3:1), dok su pre šest dana remizirali sa MTK (0:0).

Izgledali su veoma dobro na tim mečevima, a razlog za to može biti što su sačuvali veliki broj fudbalera iz prošle sezone, nije bilo mnogo promena, tako da su igrači uigrani i dobro se razumeju.

Za rivala će imati Konas Kvej koji je prošle godine "pobedio" u tradicionalnoj trci za drugo mesto velškog prvenstva, pošto je prvo pripalo neprikosnovenom TNS-u.

Ra razliku od Brava, gosti nisu imali neke ozbiljnije pripreme, odigrali su samo dva meča i na njima su upisali po pobedu i poraz. Bili su bolji od Flint mauntena (4:3), a savladao ih je Karnarvon (2:3).

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više