ROSARIO ŽELI OSVETU ZA PORAZ U LIGA KUPU: Barakas je u lošoj seriji

O. M. 08. 07. 2024. u 11:35

ROSARIO i Barakas sastaju se u šesnaestini finala Kupa Argentine. Utakmica se igra na neutralnom terenu u Buenos Ajersu, stadionu "Sjudad de Visente Lopez" na kome svoje utakmcie igraju fudbaleri Atletiko Platensea.

FOTO: Profimedia

Rosario je u prvom krugu eliminisao ekipu Daglas Haig sa 2:1, dok je Barakas minimalnim rezultatom pobedio San Migel, člana drugog razreda argentinskog fudbala, primere nacional.

Pobednika ovog duela u osmini finala već čeka Himnasija La plata koja je u drugom kolu eliminisala Atletiko Tukuman.

Nijedna od ove dve ekipe ne može da se pohvali nekom preteranom formom, ali je Rosario u nešto boljoj poziciji jer je vezao četiri utakmice bez poraza u Ligi. Oni su u međuvremenu izgubili u šestom kolu Kopa libertadores od Penjarola odlučujuću utakmicu za plasman u drugi krug, pa su se kao trećeplasirani preselili u Kopa Sudamerikanu.

Barakas je vezao tri poraza i četiri utakmcie bez pobede. Savladali su samo Godoj Kruz u prvom kou Lige. Prethodno su u Liga kupu stigli do četvrtfinala gde ih je eliminisao potonji osvajač Estudijantes.

Na putu do četvrtfinala Liga kupa Barakas je odigrao dve utakmice sa Rosariom, jednu neodlučeno 1:1, a u drugoj je slavio pobedi od 2:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,03)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Pogledajte više