"CRNO-PLAVI" SU ZNAČAJNO PODIGLI FORMU: Fenjeraš sa dna tabele ne bi trebao da im predstavlja problem

V.M.

08. 07. 2024. u 09:20

U okviru finske Veikauslige fudbaleri Inter Turkua će ugostiti Lahti. Meč se igra na "Veritas stadionu" i počeće u 17 časova.

Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta sezone, Inter je znatno podigao nivo igre i na poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima ostvario je šest pobeda uz remi i poraz.

Zahvaljujući toj seriji dobrih rezultata izdigao se sa dna tabele i sada zauzima osmo mesto i napada plej-of, a pored toga mu odlično ide u domaćem kupu gde je dogurao do polufinala u kojem će igrati sa Hakom.

Takođe, vredi napomenuti da je ekipa iz Turkua postala napadački raspoložena i postigla je 12 golova na protekle tri utakmice u svim takmičenjima, ali mora da poradi na svojoj odbrani jer sa 24 primljena gola ima jednu od najlošijih defanziva u Veikausligi.

Sa druge strane Lahti se baš muči, ostvario je samo jednu pobedu na 13 odigranih utakmica, pa i ne čudi što je zacementiran za dno tabele sa samo deset sakpupljenih bodova.

Doduše, vredi napomenuti da su neporaženi na poslednje tri utakmica u kojima su odigrali sve remije, tako da su možda bolja vremena na vidiku za fenjeraša.

Ipak, teško da će danas doći do novih bodova jer je Inter u znatno boljoj formi, a uz to se nalazi u seriji od četiri vezane pobede nad Lahtijem.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više