BOTAFOGO ZA PETAMA FLAMENGU: Slabašnom Mineiru ne pomaže ni moćni Hulk

O. M. 07. 07. 2024. u 12:50

U 15. kolu brazilske Serije A, Botafogo će u ponedeljak od 01.30 po srednjoevropskom vremenu igrati protiv Atletiko Mineira na olimpijskom stadionu "Nilton Santos".

FOTO: EPA

Botafogo generalno igra dobro, ali ima tu još nekih sitnih detalja koji mogu da se popave i moraju ako "usamljena zvezda" ne želi da ostane bez titule kao prošle godine kada je jednom rukom kapiten Čeče već dohvatio trofej.

"Crno-bele karioke" su u prošlom kolu savladale Kujabu, koja im to izgleda nije mnogo zamerila, jer je pre dva dana otkinula bod Flamengu u zaostaloj utakmici, tako da lider sada beži Botafogu samo četiri boda uz utakmicu više. 

Možda će s druge strane Atletiko Mineiro želeti da se osveti Flamengu za težak nedavni poraz (4:2) na svom terenu. Dva gola nekadašnjeg reprezentativca Hulka nisu bila dovoljna da se spreči poraz, a nije pomoglo ni što je Mineiro veći deo drugog dela igrao sa desetoricom posle isključenja Romula koji će posledično odsustvovati sa današnje utakmice.

Botafogo je favorit u ovom meču, a vredno razmišljanja je i odigravanje na "NG" jer u sedam od prethodnih međusobnih susreta bar jedna od ekiipa nije postigla pogodak.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,17)

Ne propustite novu epizodu Kladioničarskih priča: Kome je Ronaldo dao najviše golova

Pogledajte više