"BELI VITEZOVI" SE UZDAJU U DOMAĆI TEREN: Na ruku im ide i to što gostujući sastav igra dosta slabo na strani ove sezone

V.M.

07. 07. 2024. u 12:29

U okviru 30. kola egipatske Premijer lige fudbaleri Zamaleka će ugostiti Ismaili. Meč se igra na "Kairo itnernacionalnom stadoinu" i počeće u 18 časova.

Foto: Profimedia

Zamalek ima dosta promenljivu sezonu, nikako da uhvati konstantnost u igrama i to se najbolje vidi na poslednjih pet utakmica u kojima je upisao po dve pobede i poraza uz remi.

Zbog obaveza u međunardnim takmičenjima "beli vitezovi" su odigrali samo 23 utakmice u prvenstvu, trenutno jesu na sredini tabele, ali ukoliko odigraju dobri tih 5,6 zaostalih utakmica mogu se priključiti borbi za treće mesto jer im Al Masri koji ga trenutno drži beži deset bodova.

Ono što im daje samopouzdanje da mogu do bodova na ovom meču je to da igraju dosta dobro kod kuće, jedni su od najboljih domaćina u Premijer ligi i na 11 utakmica pred svojim navijačima ostvarili su sedam pobeda uz gol-razliku 22:10.

Sa druge strane, nakon serije dobrih rezultata krajem juna, Ismaili je upao u kontraritam i doživeo je dva uzastopna poraza od Keramika Kleopatre i Al Masrija na kojima nije dao nijedan gol (po 0:1).

Ipak, ono što je bitno je da su daleko od zone ispadanja, imaju osam poena više od Baladijata koji je prvi tim ispod crte i u znatno su boljoj poziciji nego prošle sezone kada su se borili za opstanak do samog kraja.

Na 14 gostovanja ove godine ostvarili su samo dve pobede, tako da su sa razlogom autsajderi na večerašnjem susretu.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali veoma tvrd meč, koji je završen bez golova.

Verujemo da će danas slaviti Zamalek koji je veoma dobar pred svojim navijačima i ima veći motiv jer juri treće mesto koje vodi u međunarodna takmičenja iduće sezone.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više