"TAMNOPLAVI" SU BAŠ PODIGLI FORMU: Osvojili su deset bodova na poslednje četiri utakmice

V.M.

07. 07. 2024. u 11:20

RAZIGRANI Viking će u okviru 13. kola norveškog prvenstva gostovati KFUM-u na "KFUM areni" u Oslu (17.00).

Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, fudbaleri Vikinga su uhvatili zalet i igraju veoma dobar fudbal. Na minule četiri ligaške utakmice su ostvarili tri pobede uz remi i zbog toga su se izdigli na peto mesto tabele.

Za vreme pomenute serije rezultata, krasila ih je izuzetno napadačka igra, postigli su čak 12 golova na te četiri utakmice i jedini koji je mogao da ih "isprati" je Rozeborg sa kojim su odigrali 2:2.

U sjajnom su ritmu pred današnji meč, a na ruku im ide i to što KFUM ne zna za pobedu skoro dva meseca, poslednju je ostvario 15. maja kada je bio bolji od Rozenborga (3:1).

Nakon toga se pretplatio na remije, odigrao ih je tri u nizu, dok je proteklog vikenda poražen od Lilestrema rezultatom 2:1.

Generalno gledano novajlija se dobro snašao u uvodnom delu svog debija u eliti i sa 15 sakuljpenih bodova miran je na sredini tabele gde zauzima osmo mesto.

Iako forma nalaže da bi Viking rutinski trebao dobiti ovaj meč, KFUM je pokazao da ume da bude neugodan protivnik odigravši najviše remija od svih u ligi (šest), tako da tipujemo duplu šansu na goste uz golove.

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 2,28)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više