ODBRANE SU JAČI DEO OBA TIMA: Borba za treće mesto biće rovovska

O. M. 07. 07. 2024. u 09:32

KOMORI i Mozambik boriće se za treće mesto na ovogodišnjem KOSAFA kupu.

Tanjug/AP

Susret je zakazan za 12 časova u Port Elizabetu, na stadionu "Nelson Mandela bej" poznatom po odigravanju utakmice za treće mesto na Mundijalu 2010 u kojoj je Nemačka savladala Urugvaj, ali i po utakmici griupne faze u kojoj je Srbija pobedila Nemačku golom Laneta Jovanovića.

U borbi za finale Komori su izgubili od Angole sa 2:1 u utakmici koja će ostati upamćena po tome da golmani nisu upisali nijednu odbranu.

Kako god da se završi ova utakmica, Komori su već plasmanom u polufinale ostvarii svoj najveći uspeh, do sada su najdalje stigli do četvrtfinala ovog regionalnog takmičenja.

S druge strane, Mozambik je dva puta stizao i do finala, a ovo će mu biti prilika da osvoji treću bronzu. Treba istaći da je Mozambik u polufinalu izgubio tek na penale i to je bio sedmi uzastopni meč ove reprezentacije bez poraza u regularnom delu susreta.

Obe ekipe u proseku daju gol po utakmici na ovom takmičenju, a primaju manje od jednog. Međusobni susreti su na strani Mozambika koji je vezao pet pobeda sa gol-razlikom 12:1 i to je možda i jedini faktor koji deli ove ekipe.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,68)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više