NE ZNA SE KO JE U BOLJOJ FORMI: Gosti su ostvarili pet vezanih pobeda, a domaćini ne znaju za poraz više od dva meseca!

V.M.

26. 06. 2024. u 10:15

U jednoj od zanimljivijih utakmica 20. kola japanske J1 lige fudbaleri Kašima antlersa će ugostiti Gamba Osaku na ''Kašima soker stadionu'' (12.00).

Foto: Profimedia

Današnji rivali igraju odlično u poslednje vreme i nalaze se u samom vrhu tabele japanskog prvenstva. Trenutno su drugi, odnosno treći sa po 37 osvojenih bodova, što je dva manje od vodeće Mačide i deluje da će se do kraja sezone voditi izuzetno zanimljiva borba za titulu.

Što se tiče forme, prednost ima Gamba Osaka koja se nalazi u strašnom naletu. Neporažena je na devet utakmica u svim takmičenjima, a vredi istaći da je na tim mečevima ostvarila čak osam pobeda, kao i to da je upisala pet vezanih trijumfa uoči današnjeg meča.

Sa druge strane, Kašima je neporažena u prvenstvu više od dva meseca, ali u poslednje vreme je malo posustala i uzastopnim remijima sa Albireksom, odnosno Uravom je propustila priliku da preuzme prvo mesto na tabeli.

Ono što razdvaja ove dve ekipe je stil igre, domaćini su poznati kao napadačka ekipa i sa 33 postignuta gola su među najefikasnijim timova u ligi. Suprotno tome, gosti se uzdaju u svoju odbranu, primili su samo 14 golova do sada, najmanje od svih timova u prvenstvu.

Što se tiče međusonbih duela, u skorijoj istoriji je bolja Kašima koja je slavila tri puta na poslednjih pet duela uz remi i trijumf Gamba Osake.

U prvom delu sezone Kašiva je slavila sa 2:1, a mi verujemo da će i danas oba tima pronaći put do mreže.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više