IVAN KECOJEVIĆ: Leganes ne kalkuliše, osvojiće sva tri boda

Ž. U.

02. 06. 2024. u 11:00

Bivši fudbaler Albasetea, tipuje poslednje kolo Španije 2

Foto: Profimedia

ALKORKON – BURGOS 2-3

Alkorkon nije uspeo da se spasi ispadanja. Oproštaj od Segunde za domaćina biće mučan, najbolji tip je 2-3 gola.

ANDORA – FEROL 0-2

Andora će naredne sezone igrati u trećoj ligi, najviše zbog lošeg učinka na strani. Kod kuće je uvek čvrsta, ovde predviđam malo golova.

UESKA – LEVANTE 2-3

Ueska je u međusobnim duelima bolja od Amorebijete, što znači da ne može ispasti. Biće bezbrižna u okršaju sa Levanteom, od koga se takođe očekuje nonšalantna partija, jer je izgubio mogućnost da se domogne baraža. Predlažem 2-3.

EIBAR – OVIJEDO 3+

Eibaru odgovara samo pobeda, kako bi čekao kiks Leganesa da ga prestigne na drugom mestu. Ipak, Ovijedu, koji zna da igra samo napadački, potrebni su bodovi da se zadrži u prvih šest, što donosi baraž.

FIKS ELDENSE – HIHON 2

Hihon je sedmi. U poslednjem kolu probaće da preskoči šestoplasirani Santander, za kojim ima dva boda zaostatka. Ako uspe u toj nameri, igraće u baražu za Primeru. Dvojka je fiks.

ESPANjOL – KARTAHENA Tim12+

Espanjol je skoro polovinu utakmica, čak 18, odigrao nererešno. Formu pred susrete baraža, probaće da podigne protiv Kartahene.

FIKS LEGANES – ELČE 1

Domaćinu je dovoljan bod da sezonu kruniše direktnim plasmanom u elitu. Ipak, mislim da neće rizikovati, već će upisati sva tri protiv Elčea.

MIRANDES – AMOREBIJETA GG

Biće bar po gol na obe strane u susretu direktnih konkurenata za opstanak.

TENERIFE – VALjADOLID 1

Valjadolid je trijumfom nad Viljarealom B osigurao plasman u Primeru. Uspeh je slavio nekoliko dana, što bi moglo da ga razoruža za meč na Kanarskim ostrvima protiv Tenerifa.

VILjAREAL B – SANTANDER GG, X2

Santander je igrao loše u prošlom kolu, kao da ne želi u baraž za najjači rang. Gol-gol je prva opcija na terenu Viljareala, a tek druga dupla šansa na goste.

SARAGOSA – ALBASETE 0-2

U duelu bez takmičarskog značaja očekujem da šansu dobiju igrači koji su tokom sezone imali malu minutažu. Pretpostavljam da neće biti više od dva gola.

Pogledajte više