NIKO NE VOLI DA IGRA ''IKSEVE'' KAO GALAKSI: Domaćin se pretplatio na remije u uvodnom delu sezone

V.M.

29. 05. 2024. u 13:32

U terminu za noćne ptice od 4.30 fudbaleri Los Anđeles galaksija će na ''Digniti helt sport parku'' ugostiti Dalas.

FOTO: Tanjug/AP

Ekipa iz Grada anđela nakon par slabih sezone ponovo deluje kao tim koji se bori za vrh tabele i nakon 15 odigranih utakmica sakupio je 25 bodova, što mu je trenutno dovoljno za treće mesto na tabeli Zapadne konferencije.

Ono što je zanimljivo kod domaćina je to što se pretežno pretplatio na remije kojih je odigrao čak sedam od samog starta kampanje, a uz njih je upisao šest pobeda i dva poraza.

Glavni igrač ekipe je bivši igrač Crvene zvezde Dejan Joveljić koji je postigao sedam golova i najbolji je strelac Galaksija, ali to nije bilo dovoljno da se nađe na spisku seletkora Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Sa druge strane, nakon slabog otvaranja prvenstva Dalas je poboljšao igre i na minulih pet ligaških mečeva ostvario je po dve pobede i remija uz samo jedan poraz.

Ipak, moraće još da radi kako bi se izdigao na tabeli Zapadne konferencije jer je sakupio 13 bodova na 13 odigrnaih utakmica, što mu je trenutno dovoljno za 12. mesto na Zapadu.

Tradicija međusobnih duela je na strani Dalasa koji je slavio na minula četiri duela sa Galaksijem, a danas predlažemo ''iks'' jer oba tima igraju solidan fudbal od starta maja.

NAŠ TIP: X (kvota 4,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više