MESI I SUAREZ SU DOBITNA KOMBINACIJA: Evropu su pokorili, sada su se nameračili na novi kontinent

V.M.

29. 05. 2024. u 11:52

SJAJNI duo koji je nekada predvodio Barselonu sada to radi u Inter Majamiju, koji se večeras sat i po vremena posle ponoći sastaje sa Atlanta junajtedom na ''Čejs stadionu''.

Foto: Profimedia

Inter Majami je prošle godine bio na dnu tabele, ni blizu plej-ofa, ali od kada ga je pojačao Leo Mesi priča se potpuno promenila. Sjajni Argentinac je sa sobom povukao još nekoliko fudbalskih majstora poput Luisa Suareza, Busketsa i Albe sa kojima je potpuno preporodio tim sa Floride.

Nakon 16 odigranih utakmica Inter je prvi na tabeli Istočne konferencije, a za to su najzaslužniji Mesi i Suarez koji su kombinovano postigli 21 gol i podelili 18 asistencija.

Pomenuti duo je nekada harao Evropom u dresu Barselone, osvojili su sve što se osvojiti može, a pri zalasku svojih karijera odlučili su da pokore i Severnu Ameriku.

Inter ima najjači napad lige, što i ne čudi s obzirom na to kakve igrače ima i ekipa sa Floride je čak 38 puta tresla mrežu rivala, skoro tri puta po meču.

Sa druge strane, Atlanta se muči ove godine i nalazi se izvan plej-ofa na 12. mestu sa 13 sakupljenih bodova.

Dobro je započela prvenstvo, ali uoči današnjeg gostovanja je zapala u veliku krizu i na poslednjih pet utakmica doživela je čak četiri poraza uz remi i jasno je zašto kladionice večeras favorizuju Majami.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više