BORBA ZA LIGU KONFERENCIJA: Ekipa iz prestonice dolazi na istok sa golom prednosti

V.M.

28. 05. 2024. u 09:30

U revanš utakmici finala plej-ofa za kvalifikacije za Ligu konferencija fudbaleri Hartberga će juriti gol zaostatka pred svojim navijačima protiv Austrije (19.00).

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pre četiri dana na prvom meču ekipa iz prestonice je slavila sa 2:1, a mogla je biti i ubedljivija jer je u jednom trenutku vodila sa 2:0, ali Hartberg je u završnici meča postigao vredan pogodak i tako smanjio zaostatak pred revanš.

Pre tog susreta Austrija je upisala još dve pobede, nad Lincom u poslednjeom kolu plej-auta, a zatim i protiv Volfsbergera u polufinalu plej-ofa za kvalifikacije za Ligu konferencija i pronašli su odličnu formu u ključnom delu sezone.

Ra razliku od njih, Hartberg nije morao da igra polufinale već je direktno zauzeo mesto u finalu jer je u regularnom delu sezone bio bolji i nastupao je u plej-of fazi prvenstva gde je zauzeo peto mesto.

Kada igraju večerašnji rivali, goleade su redovna pojava, igra 3+ je bila prolazna na njihovih poslednjih pet obračuna i zbog toga predlažemo i očekujemo novu goleadu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više