ALEKSANDAR PALOČEVIĆ: Deđon rizikuje, biće golova

Ž. U.

22. 06. 2024. u 10:35

Univerzalac Seula o parovima najlvalitetnije lige Južne Koreje

Foto Profimedia

SUBOTA

DAEGU – JEONBUK 2

U okršaju timova koji su loše otvorili sezonu, pa na tabeli imaju ista takva mesta, višestruki šampion Jeonbuk trebalo bi da bude taj koji će da pobedi i prvi napusti sivilo.

FIKS DEĐON – GVANGDžU 3+

Deđon je poslednji, ali je posle smene trenera uspeo da živne, seriju poraza pokidao je najpre pobedom, pa remijem. Opasnu zonu još nije napustio. U potrazi za bodovima spasa, smatram da će „fenjeraš“ da rizikuje i odigra efikasnu utakmicu sa Gvangžuom.

GANGVON – GIMČEON 2, GG

Domaćin je u sredu igrao kup meč sa mojim Seulom i izašao je isceđen. To bi posle pet vezanih pobeda u prvenstvu, igru Gangvona moglo da uspori i negativno utiče pred debi sa sa Gimčeonom, trkački najspremnijom ekipom lige.

SEUL – SUVON 1&3+

Moj Seul, lako daje, ali i lako prima golove. Iz „lutrije“ koja nas čeka u okršaju sa Suvonom, voleo bih da budemo miljenici sreće i posle pet propalih pokušaja konačno osvojimo bodove. Izbora nemamo, ovaj meč rešavamo, ili na znanje ili na „mišiće“.

NEDELjA

INČON – POHANG X

U duelu ekipa koje se, kako po taktici tako i po kvalitetu mnogo ne razlikuju, nerešenom rezultatu sam najbliži.

FIKS JEJU – ULSAN 2

Ulsan je dva gola prednosti olako ispustio u meču sa mojim Seulom (2:2). Greška na terenu Jejua Ulsanu ne bi smela da se ponovi. Dvojka je fiks.

Pogledajte više