OPREMLJEN KUTAK ZA MALIŠANE: Donacija Odeljenjima pedijatrije i dečje hirurgije OB „Studenica“

G. ĆIROVIĆ 23. 10. 2024. u 13:13

Zahvaljujući donaciji Fondacije „Humana srca“ iz Beograda od 408.266 dinara, na Odeljenjima dečje pedijatrije i hirurgije Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu opremljena su dva dečja kutka namenjena najmlađim pacijentima.

G.Šljivić

U lepo opremljenom prostoru, uz igračke, intersantne knjige, slikovnice, bojanke i društvene igre, mališanima će svakako biti poboljšani uslovi za boravak i oporavak, što potvrđuje i dr Srđan Vukašinović, načelnik Odeljenja pedijatrije.

G.Šljivić

 

- To je kutak gde će deca pokušati da se osećaju kao kod kuće i da svoje vreme provedu ne misleći na bolest što će sigurno doprineti i njihovom bržem ozdravljenju – rakao je dr Vukašinović. - Osim materijalne vrednosti, mnogo nam znači što postoje ljudi velikog srca koji misle o deci i što znamo da imamo prijatelje na koje možemo da se oslonimo.

G.Šljivić

Dr Srđan Vukašinović

U saradnji sa beogradskom izdavačkom kućom „JRJ“ Fondacija „Humana srca“ sprovodi veliku akciju tokom koje će, osim u Kraljevu, biti opremljeno još prostora za najmlađe pacijente u bolnicama i Domovima zdravlja širom Srbije.

G.Šljivić

 
Pogledajte više