UTAKMICE PRIJATELJSTVA: Turnir u malom fudbalu, u sredu 16. oktobra na SPENSU u Novom Sadu

Lj.P.

14. 10. 2024. u 15:58

PREDSTAVNICI Udruženja policajaca i građana „Bezbedna zajednica“ i ove godine organizuju sportski događaj pod nazivom „Utakmice prijateljstva“, uz podršku Grada Novog Sada, AP Vojvodine, UNHCR-a i drugih institucija i organizacija, a koji će se odigrati 16. oktobra od 11 časova, u Maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

N.Karlić

Učesnici turnira u malom fudbalu  biće  budući policajci iz Srednje škole unutrašnjih poslova, mladi iz Velikog rita, srednjoškolci ŠOSO „Milan Petrović“, mladi iz Prihvatnog centra Principovac i srednjoškolci iz novosadskih škola, ukupno 16 ekipa.

Manifestaciju će svojim plesno-muzičkim performansom otvoriti mladi iz Velikog rita, a pre početka turnira  svi će imati mogućnost da učestvuju u „Trci prijateljstva“ kojom će pokazati solidarnost, podršku i međusobno uvažavanje, razvijanjem duha tolerancije, fer-pleja i zdravih životnih navika kroz sport i rekreaciju.

Manifestacija će biti obogaćena štandovima Policijske uprave u Novom Sadu, Sektora za vanredne situacije MUP-a, Agencije za bezbednost saobraćaja, Crvenog krsta Novog Sada i Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Budisava“.

Najbolje očekuju vredne nagrade i, medalje i pehari, a pomoć u realizaciji pružiće i studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Pogledajte više