ZASTOJ U SAOBRAĆAJU ZBOG BICIKLISTA: U subotu kroz Kikindu i Rusko Selo prolazi biciklistička trka

R. Š. 12. 10. 2024. u 06:45

Policijska uprava u Kikindi obavestila je javnost da se na području grada Kikinde i Ruskog Sela u subotu, 12. oktobra, od 13 do 16 časova, očekuje prolazak učesnika međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju“, koju organizuje Biciklistički savez Srbije.

Foto: Grad Kikinda

Zbog toga će doći do privremenog zastoja u saobraćaju na pojedinim deonicama. Trka će biti održana na putnim pravcima Novo Miloševo - Kikinda - Rusko Selo - Nova Crnja. Biciklisti će kroz Kikindu proći ulicama Beogradski put, Iđoški drum, Kraljevića Marka, Distrička, Nikole Tesle, Oslobođenja, Stevana Sremca, Mali bedem i put za Rusko Selo. U Ruskom Selu trka će se odvijati ulicama Bratstva - jedinstva i Mladena Stojanovića, a potom se nastaviti putem za Novu Crnju.

- Na svim ključnim saobraćajnicima na trasi trke biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a biće prisutni i pripadnici policije koji će upozoravati učesnike u saobraćaju o privremenoj zabrani saobraćaja. Apelujemo na sve učesnike da poštuju propise, saobraćajnu signalizaciju, kao i upozorenja pripadnika policije. Takođe, molimo građane koji žive u ulicama kojima će prolaziti biciklisti da blagovremeno preparkiraju svoja vozila na mesta sa kojih će nesmetano moći da se uključe u saobraćaj – saopšteno je iz Policijske uprave Kikinda

Pogledajte više