ZAPISI ŽIVOTA: Novosađanka Nataša Jocić objavila šestu knjigu, promocija 8. oktobra

Lj.P.

01. 10. 2024. u 15:06

NOVOSAĐANKA Nataša Jocić objavila je šesti roman „Zapisi iz života“, u kojoj se na zanimljiv način bavi životnom svakodnevicom.

FOTO: Privatna arhiva

 I u ovom romanu, autorka poručuje da, ako imamo dovoljno hrabrosti, možemo da živimo život punim plućima, i da je na nam da odlučimo da li ćemo uživati u njemu, ili jednostavno čekati da prođe.

O „Zapisima života“, čija će promocija biti 8. oktobra u 19 časova u knjižari na Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu, govoriće Nataša Bundalo Mikić.

Slobodan Tišma u recenziji je napisao da je autorka u svom šestom romanu, nepretenciozno, direktno često sa velikom dozom humora i duboke ironije, ostajući verna istinskim vrednostima – hrabrosti, ljubavi, humanosti, pripoveda svakodnevicu poručujući nam da ne odustanemo od sebe, od čovečanstva, od samog života koji jeste rolerkoster u čijoj ludoj vožnji treba da uživamo, a ne da da stpojimo sa strane, čekajući da prođe.

Pre „Zapisi života“, naša sagovornica je objavila roman „Laksativ“. Nataša Jocić, inače ekonomista po struci, 2021. objavila je roman „Veliko putovanje“, dve godine ranije „Ostrva“, 2017. „Neizdrž“, a pre 13 godina, odnosno 2010., svoj prvenac „Kamenčić“ u cipeli“.

Pogledajte više