NAGRAĐENO ČAK 12 SUBOTIČANA: Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine dodelio priznanja istaknutim učiteljima i pedagozima

J. L. 28. 09. 2024. u 15:37

U OKVIRU obeležavanja 70 godina rada Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine, dodeljena su priznanja istaknutim učiteljima i likovnim pedagozima među kojima je i dvanaestoro Subotičana.

foto centar za likovno obrazovanje i vaspitanje dece i omladine vojvodine

Nagrađeni su Ljiljana Tankosić, Đerđ Boroš, Emilija Grubanov Martinek, Eva Malagurski, Hedvig Šoš, Anastazija Flejs, Gabriela Farago, Marijana Nikić, Ester Salai, Ksenija Kovačević, Lajoš Vekonj, Eva Kišferenc i Tereza Semeredi.

Učiteljica Emilija Grubanov Martinek se pedagoškim radom bavi tri decenije, a zahvaljujući istrajnosti u oblasti dečjeg likovnog stvaralaštva našla se među nagrađenim pedagozima.

- Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine umnogome je uticao na moj rad. Đačke radove uredno sam slala na konkurse u organizaciji ovog Centra što je i meni bio svojevrsni pokazatelj da moj pedagoški rad ide u dobrom smeru. Ponosna sam na činjenicu da su moji đaci iz godine u godinu postizali sve zapaženije rezultate na ovim konkursima - kazala je Grubanov Martinek. 

Pogledajte više