REKONSTRUIŠE SE STADION FK Radnički 1923 : Uskoro prve utakmice na ''Čika Dači''

V. Hadžić 19. 09. 2024. u 15:41

U novoj fudbalskoj sezoni stadion FK Radnički 1923 iz Kragujevca, popularni „Čika Dača“, imaće potpuno nov izgled i mnogo bolje uslove i za igrače i za navijače. „Crveni“, koji su prošle sezone postigli vanserijske rezultate, do početka novembra igraće ponovo na domaćem terenu. Radovi na rekonstrukciji stadiona su pri kraju.

Foto : GK

-Na tribinama su zamenjene stolice i semafori, u toku je postavljanje reflektora, a uskoro će biti završene i nove VIP i TV lože. Planira se i uređenje pomoćnog terena, što će značajno podići standard stadiona.

Investicije države, sponzora i Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, kao i podrška grada Kragujevca, zaslužene su uspehom kluba u prethodnoj sezoni i stabilnom finansijskom situacijom. Na ovom stadionu ubrzo će biti odigrane utakmice Super lige - rekao je Igor Konatar, generalni direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923.

-U bliskoj budućnosti Kragujevac će dobiti i novi stadion, na lokaciji u Korman polju, a kada bude izgrađen, rekonstruisani stadion “Čika Dača“ biće pretvoren u trenažni centar - najavio je Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca prilikom obilaska radova na „Čika Dači“.

Pogledajte više