TREĆI U PRIPREMI ĆEVAPA: Uspeh Paraćinaca kuvarskog smera ETŠ
Z. R.
04. 09. 2024. u 18:15
POČETAK školske godine obeležila je i lepa vest iz paraćinske Ekonomsko-trgovinske škole (ETŠ) koja na jednom od smerova školuje buduće kuvare.
Posle skoro dve decenije učenici ovog smera ponovo su se našli na spisku osvajača nagrada u okviru jedne od pratećih manifestacija nedavno održane „Leskovačke roštiljijade“.
Takmičenje učenika srednjih ugostiteljskih škola je bilo međunarodnog karaktera i održano je 31. put zaredom, a budući majstori roštilja nadmetali su se u pripremi ćevapa, pljeskavica i inovacijama.
U konkurenciji talentovane dece završnih razreda ugostiteljskih škola iz Leskovca, Vučja. Beograda, Čajetine, Prijepolja, Vranja i Skoplja, Paraćinci su osvojili treće mesto u pripremi ćevapa.
Paraćinski roštilj-tim su činili Bogdana Stojmenović, Milan Milojković i Ognjen Brkić, a njihovi mentori su bili profesori Ana Popović i Vladan Arsovski.
Pogledajte više