KONCERT NA ILINDAN U PARAĆINU: Publika uživala u sjajnom Lexington bendu (FOTO)

Zorana Rašić 03. 08. 2024. u 18:11

VELIKA svetkovina na Svetog Iliju u Paraćinu, koja je počela tradicionalnim vašarom, završena je kasno sinoć sjajnim koncertom popularne pop-grupe Lexington bend, u kom je publika uživala puna dva sata.

Foto: Z. Rašić

Frontmen grupe Bojan Vasković ispunio je obećanje dato novinarima pre početka koncerta da će se zaista potruditi da neke lepe emocije i uspomene podeli sa publikom. Sa druge strane, Paraćinci su potvrdili da su baš onakvi kakvim ih je Vasković ocenio – da su dobri domaćini, prijateljski nastrojeni i da odgovaraju njegovom senzibilitetu.

U prvom satu nastupa jednog od najpopularnijih pop-bendova u ovom trenutku u regionu svi su uživali u aktuelnim hitovima ove grupe, dok su u drugom satu prisutni mogli da čuju i sjajne poznate numere drugih izvođača.

Foto: Z. Rašić

 

 - Mi smo u Paraćinu već nastupali u nekim manjim prostorima, a ovo je sad prilika za sve ostale Paraćince da nas čuju i da uživaju zajedno sa nama. Ovaj koncert je mali nastavak naše velike turneje koja će uslediti od septembra, oktobra meseca, a koja je započela 8. i 9. marta u beogradskoj Štark areni. Turneja će se zvati Noć pod zvezdama, zapravo, Dođi ove noći  - rekao je populatni pevač.

 Paraćin je sinoć, baš kao što je Vasković obećao, bio epicentar dobre energije i dobre emocije, jer je bend  dao sve od sebe, pa je publika sa osmehom otišla kući.

Foto: Z. Rašić

 

Koncert, u organizaciji paraćinskog Kulturnog centra, Doma omladine i Turističke organizacije, pod pokroviteljstvom Opštine,  održan je u glavnoj ulici u Paraćinu koja je juče tokom celog dana, na Svetog Iliju, bila zatvorena za saobraćaj.

Pogledajte više