REBALANS NA DNEVNOM REDU: U petak sednica Skupštine opštine Paraćin

Z. R. 23. 07. 2024. u 13:14

PREDLOG za izmenu i dopunu ovogodišnje Odluke o budžetu opštine Paraćin – prvi rebalans, prva je i najvažnija tačka dnevnog reda sedmog skupštinskog zasedanja te opštine, koje će biti održano u petak, 26. jula.

Foto: Z. Rašić

Kako je navedeno u pisanom sazivu, među predloženim tačkama dnevnog reda biće i Izveštaj o izvršenju budžeta opštine za period januar - jun, izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Crnica“ za 2024. godinu, Programa uređenja građevinskog zemljišta i održavanja komunalne infrastrukture, kao i predlog prve izmene i dopune ovogodišnjeg Programa izgradnje, rekonstrukcije i održavanja javnih puteva.

Veoma obiman dnevni red ove sednice, između ostalog, obuhvatiće i predlog za raspisivanje javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u svojini RS, na teritoriji opštine Paraćin.

Pred odbornicima će se u petak takođe naći prošlogodišnji izveštaji u radu Regionalnog inovacionog startap centra (RISC) , SRC „Borac“ i Zavičajnog muzeja, kao i više predloga odluka o pojedinačnim komunalnim delatnostima.

Sednica će se održati u gradskom pozorištu od 15 sati.

Pogledajte više