BESPLATNO ČIŠĆENJE DIMNJAKA: Na inicijativu paraćinskog javnog preduzeća, u četiri sela (FOTO)

Zorana Rašić 11. 07. 2024. u 11:39

POSLE Popovca, i sela Zabrega, Stubica, Buljane i Bošnjane u paraćinskoj opštini dobiće tokom ove godine besplatnu uslugu čišćenja dimnjaka u organizaciji paraćinskog Javnog preduzeća „Poslovni centar“ (PC), jedinog licenciranog u toj opštini za ovu komunalnu uslugu.

Foto: privatna arhiva

Ovu akciju PC realizuje u saradnji sa poznatom kompanijom čije je sedište u Popovcu, zahvaljujući čijem sufinansiranju su već očišćeni odžaci u tom selu.

Saša Ružić, v. d. direktora „Poslovnog centra“ na čiju inicijativu je akcija proširena, naglašava da sva domaćinstva iz pomenuta četiri sela, a ima ih 1310, mogu da se prijave. O detaljima i brojevima telefona meštani će biti obavešteni putem flajera sa propratnim pismom.

Foto: Z. Rašić

Saša Ružić, v. d. direktora "Poslovnog centra"

Po Ružićevim rečima, u prvoj polovini godine završeno je čišćenje dimnjaka u Popovcu, a akcija je već nastavljena u Buljanu i Bošnjanu.

Svako domaćinstvo ima pravo na besplatno čišćenje četiri dimnjaka, pa i kotla za centralno grejanje ako ga imaju. Kompanija sufinansira ovu akciju zbog zaštite životne sredine, kvaliteta vazduha i dobrosusedskih odnosa sa lokalnom zajednicom, a najveću korist imaju građani čiji će odžaci zablistati besplatno.

Svi zainteresovani iz Zabrege, Stubice, Buljana i Bošnjana mogu se javiti „Poslovnom centru“ putem telefona 035/568-888, 062/240-172 ili putem imejla poslovnicentarpn@gmail.com.

Ovo paraćinsko javno preduzeće ima tri profesionalna dimničara, sa licencom, a raspolažu najsavremenijom opremom vrednom oko četiri miliona dinara.

Pogledajte više