DUBRAVKA KORAĆ I DALJE VODI APATIN: Konstituisana apatinska opštinska vlast

J. L. 11. 07. 2024. u 10:29

Predsednica opštine Apatin biće Dubravka Korać, koja je tu funkciju obavljala i prethodne četiri godine, a njen zamenik biće kao i do sada Radovan Đukić - odlučeno je na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine.

foto: Opština Apatin

Pre toga, odbornici su na mandat od četiri godine za predsednika skupštine izabrali  Milana Škrbića, dok će njegov zamenik biti Miloš Đerić. Takođe, izabrani su i članovi Opštinskog veća Andrija Bota, Atila Hodovanj, Željko Obradović, Nedeljko Bračika, Ivan Ristić, Milana Vučetić i Stevan Grbić.

Predsednica Opštine Apatin Dubravka Korać je podsetila na brojna ulaganja tokom prethodnog perioda, ističući da je u prethodne četiri godine u opštinu Apatin uloženo milijardu i trista miliona dinara.

-Odlično se odvijaju planovi za izgradnju kineske fabrike u Apatinu, i očekujemo da u martu sledeće godine počne sa radom. Posle deset godina ishodovali smo sve dozvole da pristan konačno od sledećeg leta počne da prima brodove, a pred nama su i izgradnja prečistača otpadnih voda na koji će biti spojen ceo grad i gasifikacija 13 javnih ustanova u kojima će biti završeno sa grejanjem na ugalj i mazut, a samim tim i sa zagađenjem vazduha - istakla je Dubravka Korać u svom obraćanju.

Pogledajte više