RAZVOJ RURALNOG I SEOSKOG TURIZMA: Nastavljene radionice o turističkoj ponudi juga Srbije

I. M. 11. 11. 2021. u 15:24

TRODNEVNI seminar na temu „Razvoj ruralnog i seoskog turizma“ je treće okupljanje turističkih radnika Jablaničkog okruga sa ciljem poboljšanja ugostiteljske ponude i stvaranja jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje.

Foto: I. Mitić

Seminaru, koji je podržalo nadležno ministarstvo, mogu da prisustvuju svi zainteresovani, a početak je zakazan za petak, 12. novembar, od 11 časova u sali Skupštine opštine Vlasotince.

- Proizvod ovih višednevnih radionica biće dvojezična, englesko-srpska, brošura koju ćemo zajednički promovisati i nuditi tržištu, a cilj nam je da, nakon prestanka pandemije, naša sredina dobije daleko bolje mogućnosti za razvoj turizma – kazala je Nataša Đokić Živković, direktor Turističke organizacije Vlasotince.

Minulog vikenda učesnici slične radionice razgovarali su o jedinstvenoj turističkoj ruti Jablaničkog okruga. Najbolje iz svih šest lokalnih samouprava okruga posetiocima će biti predstavljeno u okviru četvororodnevne rute koja će biti prva takva ponuda jednog okruga u Srbiji.

Pogledajte više