ŠOK ZA ŠOKOM! Oglasio se brat Novaka Đokovića i razočarao celu Srbiju

Novosti online 24. 10. 2024. u 13:00

Đorđe Đoković, organizator ATP turnira u Beogradu, prilikom gostovanja u "Jutarnjem programu" naveo je da njegov stariji brat Novak Đoković neće učestvovati na tom turniru, međutim, pitanje je da li će se pojaviti i na Završnom mastersu u Torinu

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, odustao je već od mastersa u Parizu, a čak ni Đorđe ne zna šta je naumio Nole. 

- Nisam siguran i da on u ovom trenutku zna, iskreno, tako da je to odluka na njemu, njegovom timu i porodici... - poručio je Đorđe Đoković na RTS-u.

Nastavio je u istom ritmu.

- On je ovu godinu imao jako napornu, koju je krunisao sa zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama. Videli ste i da je otkazao i Pariz, koji je nedelju dana uoči Beograda.

Pričao je Đorđe Đoković i o samom turniru.

- Ove godine smo dosta kasno dobili licencu. Imamo ukupno deset nedelja za organizaciju ovog događaja. Uvek smo bili u nezgodnoj situaciji što se tiče organizacije i premeštanja iz Beograda u Banjaluku, ali ove godine imamo tu sreću da organizujemo u Beogradskoj areni. Jedna od najlepših hala u Evropi i ima sve što je potrebno. Na nama je da ulepšamo prostor na osnovu naših potreba, da postavimo prostor onako kako ATP to zahteva i naravno da učinimo sve da igračima bude što komfornije, te da publici dovedemo najbolji mogući tenis i da svi uživamo u tom događaju - naveo je Đorđe Đoković.

foto: Tanjug

 

Za kraj razgovora, Đorđe je naveo najzvučnija imena koja će odmeriti snage u Beogradu. Među njima su Lorenco Muzeti, osvajač bronze u Parizu, polufinalista Ju-Es opena Frensis Tijafo, Aleks de Minor i Tomi Pol.

Podsećanja radi, "Beograd open 2024" će se održati od 2. do 9. novembra u "Beogradskoj areni".

BONUS VIDEO: NESTVARNO: Ovo su navijači Zvezde uradili fudbalerima posle debakla protiv Monaka

Pogledajte više