OVO JE AHILOVA PETA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Legendarni teniski trener otkrio gde Srbin ima problem

Novosti online 21. 10. 2024. u 07:49

NIJE se Novak Đoković ove godine proslavio sa trofejima osim za njega onim najvećim na Olimpijskim igrama, ali i pored toga i dalje se nalazi u teniskom vrhu.

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Srbin i dalje drži lekcije mlađim teniserima, s tim da mu je sve teže da izađe na kraj sa Janikom Sinerom i Karlosom Alkarazom. Međutim, za nekoga ko je osvojio 99 titula, od toga 24 grend slema, 40 mastersa, kao i zlato na Olimpijskim igrama teško da se može reći da je u nečemu slab.

Međutim, Patrik Muratoglu, čuveni teniski trener, smatra da Nole ima slabu tačku. On je rešio da otkrije šta je Noletova Ahilova peta.

- Ima toga što mislim da bi mogao da čini bolje, mada je to teško reći jer je on najveći svih vremena. Ponekad osećam da nije dovoljno agresivan u svojoj igri. On je verovatno momak koji pokriva teren na najbolji mogući način - rekao je Muratoglu.

Foto arhiva VN

 

A kada ga je novinar upitao koga bi želeo da trenira, Muratogluu nije bilo teško da izabere. U konkurenciji su bili i Đoković, Nadal, Federer...

- Izabrao bih Đokovića pre Federera i Nadala jer može da igra duže. Njegovo telo je zdravije od njihovih. Njegova motivacija da bude najveći je bila velika i ako pogledate na to koliko grend slemova je osvojio, mislio sam da će jednog dana postati najveći, što je i učinio - zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

Pogledajte više