A KAD SU SE KAMERE UGASILE: Evo kako su "izdajnici" reagovali prilikom susreta sa Novakom Đokovićem (VIDEO)

Novosti online 15. 10. 2024. u 13:02

Janik Siner, italijanski teniser, nedavno je angažovao tandem stručnjaka koji je godinama radio sa Novakom Đokovićem.

Foto: Profimedia

Svetski broj jedan je rešio da u svoj tim pozove kondicionog trenera Marka Panikija i fizioterapeuta Ulisesa Badija, koji su se baš u finalu mastersa u Šangaju prvi put našli nasuprot Novaka. 

Tokom duela su burno proslavljali svaki Sinerov dobar potez, skakali su sa stolica i aplaudirali Italijanu. Burno su proslavili pobednički poen Sinera u završnici prvog seta, što se nimalo nije dopalo Novaku.

Dok je išao ka svojoj klupi, Đoković se okrenuo ka njima i sa ironičnim osmehom na licu prokomentarisao "Aplauz? OK".

Izgledalo je da je Srbin ušao u rat sa bivšim članovima tima, međutim, posle meča Novak se srdačno pozdravio sa svojim bivšim, a sada Sinerovim trenerima, Ulisesom Badijem i Markom Panikijem. Njih trojica su imali izuzetno uspešnu saradnju, pa i ne čudi ovako srdačan zagrljaj kada je sve prošlo. 

Inače, Novak Đoković je jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, sa brojnim rekordima i dostignućima. Sa 24 osvojene grend slem titule, Novak se nalazi tik uz Rafaela Nadala i Rodžera Federera, što ga čini delom velike trojke teniskog sveta. Njegova posvećenost, mentalna snaga i izuzetna veština na terenu čine ga omiljenim među navijačima širom sveta.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

Pogledajte više