ŽENA GA IZDALA! Bivši trener Novaka Đokovića držao na zidu sliku Rafaela Nadala

Novosti online 11. 10. 2024. u 11:26

I dalje je odlazak Rafaela Nadala centralna tema razgovora svih teniskih priča. Pojavljuju se razne anegdote vezane za španskog tenisera, a sada se tiču i Novaka Đokovića.

Foto: Profimedia

Naime, bivši trener Novaka Đokovića Rikardo Pijati je skoro 20 godina držao fotku španskog tenisera u dnevnoj sobi! To je sasvim slučajno u emotivnoj poruci posvećenoj Nadalu otkrila njegova supruga Gaja, koja je na Instagramu podelila tu fotografiju na kojoj se vidi kako Španac u naručju drži njihovog sina Roka.

- Rafa, bio si u našoj dnevnoj sobi skoro 20 godina, toliko vas volimo. Mnogo će nam nedostajati to što vas nećemo videti kako igrate ili se borite na terenu. Kakvu ste neverovatnu karijeru imali i kakva je privilegija bila posmatrati vas kako rastete i postajete šampion kakav ste, i na terenu i van njega. Uvek ljubazan, uvek uljudan, uvek pun poštovanja. Čestitamo vama, vašem timu i vašoj porodici na izvanrednoj karijeri, primer za svakoga ko je ikada voleo tenis. Sada je vreme da uživate u drugom delu svog života, zdravica za vas - poručila je Gaja.

Podsetimo, Rikardo Pijati je Đokovića trenirao na početku karijere. Sarađivali su zajedno od jeseni 2005. do juna naredne godine, a Italijan je već tada predvideo Đokovićev uspon.

- Može da postane broj jedan na svetu, da bude nivo Rafaela Nadala i Rodžera Federera jer je Novak uvek radio kao dete, sa porodicom, uvek je bio fokusiran i odlučan da će postati svetski broj jedan - rekao je Pijati tada.

Foto: EPA

Rikardo Pijati (levo)

A sada je i isplivala informacija koliko je Italijan obožavao Rafu, na sreću da je ubrzo došao Marjan Vajda za trenera Novaka Đokovića i ostalo je istorija.

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

Pogledajte više