''RAME JE U REDU...'' Medvedev spreman za Sinera!

Filip Milošević 09. 10. 2024. u 21:18

Danil Medvedev je zabrinuo svoje navijače zbog bola u ramenu, međutim nije ništa strašno i biće spreman za četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

Foto: EPA-EFE/MARK R. CRISTINO

Moskovljanin je posle meča objasnio o čemu se radi.

- U redu je. Kada zatražite medicinsku pauzu, naročito posle dobijenog taj-brejka, kada servirate sledeći, to nije činjenica koja će vam pomoći. Recimo da sam osetio malu bol i nelagodnost. Razmišljao sam, šta ako bude u tri seta? Onda je bolje da uzmem pauzu sada, nego posle drugog seta. Servirao sam, izgubio sam ritam, nisam pogađao prve servise i on je uzeo brejk. Pitao sam se da li sam bio u pravu što sam pozvao lekara, ali generalno, nije ništa ozbiljno, pobedio sam i sve je u redu. I sve će biti u redu sa ramenom - poručio je Medvedev.

Šampion Šangaja iz 2019. godine imaće veoma težak posao u četvrtfinalu, jer će se sastati sa prvim na svetu, Italijanom Janikom Sinerom.

- Boriću se, moraću taktički dobro da se pripremim, kao i mentalno i fizički. Biće to težak meč, tako da se samo nadam da će sa telom sve biti u redu. Spreman sam za borbu - zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO: OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

Pogledajte više