SENZACIJA VEKA! Rafael Nadal dolazi na turnir u Beogradu?

Novosti online 09. 10. 2024. u 13:40

Beograd će biti prestonica tenisa od 2. do 9. novembra, a za sada su mnoga velika imena "belog sporta" potvrdila učešće.

FOTO: Tanjug/AP

Na turniru iz Serije 250 igraće Aleks de Minor, Sten Vavrinka, Tomi Pol, Frensis Tijafo, Lorenco Muzeti, Marin Čilić, i ostali... Međutim, pojavila se senzacionalna informacija da bi čak i Rafael Nadal mogao da stigne u prestonicu Srbije.

Selektor teniske reprezentacije Španije David Ferer rekao je kako računa na "kralja šljake" na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi, ali da očekuje da on do tada odigra makar jedan takmičarski turnir.

Francuski portal "Mi volimo tenis" počeo je sa nagađanjima, a njihova priča i te kako "pije vodu". Ako isključimo Završni masters i masters u Parizu koji bi bio preveliki zalogaj za Španca, ostaje nam samo pretposlednja nedelja pred turnir u Malagi. Tada su zakazana dva turnira, u Beogradu i u Mecu.

Pre toga, Nadala, kao i Đokovića, očekuje egzibicija u Rijadu gde će nastupiti šest teniskih zvezda. Osim pomenute dvojice, Alkaraz, Siner, Medvedev i Rune uzeće učešće na turniru "Šest kraljeva slema". Naravno, sve ostaje na nivou nagađanja, ali bi dolazak Nadala u Srbiju bio prava senzacija.

(Sportklub)

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

Pogledajte više