KAKAV OBRT! Novak Đoković šokirao teniski svet na mastersu u Šangaju

Novosti online 09. 10. 2024. u 08:47

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković (37) je nedavno uplašio navijače, kada je rekao da prvi put u karijeri nema plan, da želi da igra samo grend slemove i za Srbiju, pa se spekulisalo i da se polako oprašta od tenisa.

FOTO: Profimedia

Međutim, Nole je nagovestio da će se i sledeće godine vratiti u Kini, što je bacilo u trans navijače srpskog tenisera. 

- Da li je ovo moja poslednja godina u Kini? Moji rezultati su dokaz kako se osećam kada igram ovde. Uvek sam ovde pravio velike uspehe, kako u Pekingu, tako i u Šangaju. To je sve zbog velike ljubavi i podrške koju osećam od kineskog naroda. Moja povezanost sa vama je duboka, pet godina bez dolaska u Kinu je bilo previše -  rekao je Nole i dodao:

- Uradiću sve da dođem i sledeće godine. Ne znam šta će sledeća godina doneti kada je u pitanju raspored turnira i odmora, ali znam da želim da nastavim da igram. Videću kako mi se telo oseća, ali planiram da prioritet budu najvažniji događaji. I dalje želim da dolazim u Kinu, makar još jednom, zbog velike ljubavi i podrške koju osećam ovde - poručio je Đoković i obradovao sve koji ga vole, a šokirao one koji žele što pre da ga vide u penziji.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

Pogledajte više