A SINER I ALKARAZ... Bivši trener Novaka Đokovića "raskrinkao"dvojicu najvećih rivala Srbina

Novosti online 03. 10. 2024. u 08:35

ATOMSKO finale su odigrali Karlos Alkaraz i Janik Siner u finalu Pekinga i pokazali da će biti veliki rivali Novaku Đokoviću za naslov u Šangaju.

Foto AP

Alkaraz je pobedio posle tri seta i dva odigrana taj-brejka sa 6:7 (6:8), 6:4, 7:6 (7:3), a Siner je ostao bez titule koju je osvojio lani.

Na kraju su zajedno krenuli avionom u Šangaj, na masters na kom će igrati i Novak Đoković prvi put posle pet godina. A Marko Paniki, nekadašnji kondicioni trener srpskog asa, a danas Janika Sinera, podelio je detalj iz aviona.

- Novi krug, nova trka, stižemo Šangaj - napisao je Paniki uz „selfi“ sa Sinerom i Ulisesom Badiom kao još jednim poznatim licem iz nekadašnjeg Novakovog tima.

Alkaraz je uleteo na tu fotografiju iz pozadine i pokazao da dvojica trenutno najvećih rivala srpskog tenisera imaju sjajan odnos. 

Podsećanja radi, Marko Paniki je bio fizioterapeut Novaka Đokovića od 2017. godine. Italijan je bio deo Srbinovog tima sve do 2024. godine, kada je Nole odlučio da prekine saradnju s njim kako bi osvežio svoj stručni štab.

Paniki je bio važan član tima u periodu kada je Đoković osvojio više grend slem titula i vratio se na vrh svetskog tenisa.

Inače, Novak prvi meč u Šangaju igra protiv Mikelsena ili Bua, a sa Alkarazom ili Sinerom može da se sastane tek u potencijalnom finalu.

BONUS VIDEO:  "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

Pogledajte više