"SRAMOTA!" Oglasio se bivši engleski fudbaler, besan na Ju-Es open šta su uradili Novaku Đokoviću, a šta Janiku Sineru

Novosti online 09. 09. 2024. u 10:50

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je prvi put u karijeri Ju-Es open pošto je u finalu savladao Amerikanca Tejlora Frica s rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 7:5) za dva sata i 17 minuta.

FOTO: Tanjug/AP

Sineru (23) je ovo drugi grend slem pehar u karijeri, prvi je osvojio početkom godine kad je slavio na Australijan openu, ali čini se da mu je ovaj u senci doping skandala. 

Podsećanja radi, Italijan je najbolji teniser sveta, a u žiži javnosti našao se nakon što je dva puta bio pozitivan na doping testu na zabranjenu supstancu "klostebol".

To je teško palo svim pravim ljubiteljima sporta, pa se nakon osvojene titule Sinera oglasio bivši engleski fudbaler Met le Tisije.

- Đoković je odbio da uzme eksperimentalnu genetsku terapiju i nije mu dozvoljeno da igra na Ju-Es openu. Siner je pao na dva doping testa i dozvoljeno mu je da igra. Sramota - rekao je Met le Tisije.

Napravio je sjajni fudbaler paralelu kada je Noletu zbog toga što je odbijao vakcinu bilo zabranjeno da nastupi u Njujorku, a dopingovani Siner igra kao svi srećni.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

Pogledajte više