"NOVAČE, ZABORAVI TO!" Mats Vilander ima važnu poruku za Đokovića

Aleksandar Ilić 05. 06. 2024. u 17:28

NOVAK Đoković je juče odlučio da se povuče sa Rolan Garosa, a danas je podvrgnut i operaciji. Ne iznenađuje što je i još uvek glavna tema svetskih teniskih medija.

FOTO: EPA

Teniski ekspert Eurosporta Mats Vilander istakao je da su Olimpijske igre za Novaka Đokovića važnije od Vimbldona, te da je zbog toga odlučio da se povuče i podvrgne operaciji. 

- Ovo postaje kraj jedne ere, počeo je Vilander i nastavio: 

- Gledajte Rafaela Nadala, igrao je ovde i ispao, voljan je još da igra. Znamo da je Novak oran da igra nekoliko godina još. Nadam se da će se vratiti. Vimbldon je važan, ali Olimpijske igre u Parizu su mnogo važnije za Novaka Đokovića. Za to mora da bude spreman, poručio je Vilander. 

Novak Đoković nije uspeo da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama - jedini uspeh koji mu nedostaje u impresivnoj karijeri. Osvojio je u Pekingu 2008. godine bronzanu medalju, a potom u borbi za treće mesto bio poražen dva puta. 

- Olimpijske igre u Parizu su veoma važne za mene. Imaju veliki prioritet za mene, ali tokom poslednja tri ili četiri učešća nisam imao mnogo uspeha, poručio je ranije Novak Đoković. 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

Pogledajte više