SVI SU BILI U ŠOKU! Novak Đoković se pojavio na terenima Rolan Garosa, a razlog je neverovatan

Novosti online 05. 06. 2024. u 13:50

NOVAK Đoković je tokom jučerašnjeg dana snimljen na terenima Rolan Garosa, što je sve iznenadilo.

FOTO: Tanjug/AP

Mnoge je to iznenadilo, pa je bilo čak i onih koji su sumnjali u povredu srpskog tenisera. A onda je usledio šok kada je saopšteno da se Srbin povlači sa turnira. "Neverne Tome" su krenule da žale za Đokovićem, a bivša šampionka Marion Bartoli je danas objasnila  zašto je Đoković morao da se pojavi.

- Svakako da je za njega bilo neophodno da se pojavi i porazgovara sa Ameli Morezmo, kao i sa upravom turnira i objasni medicinske rezultate. Doktor koji je obavio preglede je svakako bio na liniji sa upravom turnira, tako da saopštenje za medije bude koherentno i u liniji sa onim što je igrač želeo da saopšti novinarima, jer znate, postoji i nešto što se zove poverljivost medicinskih podataka, tako da mislim da nemamo baš sve detalje povrede - kaže Bartoli.

Ona je objasnila da se radi o normalnoj proceduri kada dođe do ovakvih povreda.

- U stvari, turnir ne možemo da napustimo tek tako, moramo da dođemo, porazgovaramo sa upravom i objasnimo šta se dogodilo. Ovo što se desilo je težak udarac za televizije, gledaoce, ceo ekosistem turnira, tako da Novak nije mogao da ode bez objašnjenja - zaključila je Bartoli. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

Pogledajte više