NISAM VIŠE TAKAV, PROMENIO SAM SE: Aleksandar Zverev održao pres konferenciju o kojoj se priča

Novosti online 01. 06. 2024. u 21:29

ALEKSANDAR Zverev je u meču trećeg kola savladao Talona Grikspora rezultatom 3:6, 6:4, 6:2, 4:6, 7:6 (10-3). Nakon meča održao je zanimljivu konferenciju za medije.

FOTO: EPA-EFE/YOAN VALAT

Istakao je Nemac da je srećan zbog pobede. 

- Vratio sam dva brejka, tako sam preokrenuo. Slušajte. Ne znam. Kada gubite 4:1, dva brejka zaostatka protiv nekoga ko tako dobro servira, ne dobijate uvek. Veoma sam srećan, kaže Zverev i dodaje:

- Imao sam već spreman govor za svakog člana svom timu, znao sam šta ću da kažem treneru, fizioterapeutu, sparing partneru. Spremao sam se da im se*em. Mi smo savršeni, oni bi bili krivi. Šalim se malo. Kada imate dva brejka zaostatka, male su šanse. Odigrao sam sjajno u tom šestom gemu, onda je on počeo da sumnja. U taj-brejku sam odigrao najbolji tenis na meču. Veoma sam srećan što sam još na turniru.

Primetili su novinari da je dosta drugačiji nego pre dve godine. 

- Dolazi to sa godinama, iskusniji si. Rekao sam sebi da želim da postanem drugačiji igrač i drugačiji uzor. Ne lomim rekete, ne dobijam upozorenja. Imao sam razgovor sâm sa sobom, shvatio sam da štetim sebi i deci koja gledaju. Srećan sam što funkcioniše. Radio sam na sebi dosta. Tenis je mentalna igra. Srećan sam što se taj napredak vidi na terenu

Za kraj, novinari su pitali Zvereva šta radi u slobodno vreme u Parizu.

- Volim da igram Mario kard na Nintendu, juče sam igrao oko četiri sata, oko tri sata danas. To radim u slobodno vreme, zaključuje Zverev.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

Pogledajte više